Groenlàndia

Tasermiut Fiord

El Tasermiut fiord esta considerat un dels deu millors paisatges de l’Àrtic.
Envoltat de parets majestuoses que pujant fins els 1300 m directes sobre el nivell del mar es un destí molt preuat per escaladors d’elit.
Les seves condicions meteorològiques deixen nomes curtes finestres de bon temps, nosaltres tinguérem la immensa sort de veure’l tant preciós com es pot veure a les fotografies.
Un paisatge inoblidable.

 

Tasermiut Fiord

 

 

Tasermiut Fiord

 

Tasermiut Fiord

Gelera de Fletanes

Situat a una entrada lateral al Fiord de Sermilk, davant de la població de Narsaq es un glacial impressionat molt actiu al època de desglaç i base de excursions per els seus voltants.
Glaciar de Fletanes

 

Glaciar de Fletanes

Nonartalik

Posta de sol a Nonartalik    (Sud de Groenlàndia.)

Nanortalik

Quaqortog

Ciutat de Quaqortoq ( Sud de Groenlàndia)
Qaqortoq

 

Qaqortoq

Iubarta

La iubarta o balena amb gep (Megaptera novaeangliae) és un misticet inconfusible pel seu cos cobert de tubercles dèrmics de forma arrodonida i la seua aleta dorsal en forma de gepa. El seu nom llatí vol dir "gran aleta de Nova Anglaterra" fent esment a l'abundància de l'espècie a les costes del nord-est dels Estats Units i a la desorbitada grandària de les seues aletes pectorals, que semblen ales i poden arribar a tindre fins a 5 m de llargada.
És una balena de mida mitjana (14-15 m i unes 40-50 tones de pes).

Aquesta balena la varem fotografiar prop de Nonartalik. (Sud de Groenlàndia)
Iubarta

Rens

El ren (Rangifer tarandus) anomenat caribú a Nord Americà es un cervit que viu a les terres Àrtiques i sub-artiques- Els podem trobar a Escandiania, Islàndia, Groenlàndia, Canada, Alaska i Rússia.

A Groenlàndia els podem veure amb estat salvatge i son una peça de caça força cobejada.

 

 

Glaciar de Fletanes

 

Glaciar de Fletanes
Glaciar de Fletanes

Comparteix a:

De viatge Etiopia

Etiopia

Etiòpia, una terra plena de misteri i espiritualitat, amaga entre les seves muntanyes una joia única: Lalibela, la ciutat sagrada. En aquesta entrada del blog, ens submergirem en les profunditats d’aquesta històrica localitat, descobrint els seus secrets i llegats.  

Seguir llegint
De viatge Estats Units Nord-americà

El Gran Canyó del Riu Colorado

Introducció El Gran Canyó del Colorado és una meravella natural i un dels paisatges més espectaculars dels Estats Units. Amb uns 450 quilòmetres de llargada i una profunditat que supera els 1.600 metres en alguns punts, el Gran Canyó és un abisme impressionant format pel riu Colorado durant milions d’anys. El que fa que el […]

Seguir llegint
Asia De viatge Indonesia

Indonesia

INDONESIA Indonèsia és un país situat al sud-est d’Àsia, conegut per la seva diversitat cultural, les seves belleses naturals i la seva riquesa històrica. Amb una població de més de 270 milions d’habitants, és el quart país més població del món. Indonèsia està formada per més de 17.000 illes, incloent-hi les conegudes Java, Sumatra, Bali, […]

Seguir llegint