Els voltors de Mas de Bunyol

El Mas de Bunyol: Un santuari per als amants de les aus

Situat a Vall-de-roures, a la comarca del Matarranya, el Mas de Bunyol és un impressionant observatori d'aus que ofereix als visitants una experiència única on poden presenciar un espectacle fascinant: l'alimentació dels voltors en el seu entorn natural.

Aquest lloc ha estat construït estratègicament damunt d'un lloc d'alimentació per als voltors, permetent als observadors gaudir d'una vista privilegiada d'aquestes majestuoses aus mentre es garanteix la seva seguretat.

L’observatori

Aquest observatori ha guanyat popularitat i ha estat altament recomanat pels especialistes en natura i vida salvatge de tot el món. A més de l'observació d'aus, el Mas de Bunyol ofereix la singular oportunitat d'allotjar-se al lloc i submergir-se completament en la natura circumdant. S'enorgulleix de les seves activitats eco-sostenibles i del seu compromís amb la integració mediambiental.

L'observatori compta amb un servei d'hotel rural que ofereix sis habitacions per als visitants que desitgin allargar la seva estada.

Durant l'activitat d'observació d'aus, els espectadors tenen l'oportunitat de presenciar com al voltant de dos-cents voltors s'acosten fins a una distància d'uns 80 metres de l'observatori per alimentar-se de les restes de conill i pollastre proporcionats per un matador local.

Aquest captivant espectacle té una durada d'aproximadament una hora i deixa una impressió duradora en tots els qui el presencien. Cal destacar que l'accés al Mas de Bunyol es realitza a través d'un túnel, dissenyat específicament per no molestar les aus durant l'observació. Aquesta mesura garanteix que els visitants puguin gaudir de l'experiència sense pertorbar el comportament natural dels voltors.

https://fototast.cat/wp-content/uploads/2023/06/DSC_1470.jpg
https://fototast.cat/wp-content/uploads/2023/06/DSC_1431.jpg

El Mas de Bunyol a Vall-de-roures és un excepcional observatori d'aus que ofereix una experiència única d'observació de voltors en el seu entorn natural. Amb la seva ubicació estratègica, activitats eco-sostenibles i compromís amb la integració mediambiental, aquest lloc s'ha convertit en una destinació popular per als amants de la natura i la vida salvatge.

Mapa situació Mas de Bunyol

Comparteix a:

Natura

Espais Naturals Delta del Llobregat

El Delta del Llobregat és una de les zones humides més importants de Catalunya, que alberga 20 hàbitats naturals designats com a àrees d’especial conservació per la Unió Europea. Aquest delta té una extraordinària diversitat d’espècies vegetals i és un lloc excel·lent per a l’observació d’aus, ja que es troba en una ruta migratòria important […]

Seguir llegint
Barcelona Natura

Parc de Diagonal Mar

El Parc de Diagonal Mar, dissenyat pels arquitectes Enric Miralles i Benedetta Tagliabue, és un espai que combina la modernitat amb la sostenibilitat. És el segon parc més gran de la ciutat de Barcelona, i la seva concepció ha permès crear un espai que permet gaudir d’un gran espai per passejar i també ha creat […]

Seguir llegint
Natura

La Feixa dels ocells de Can Coll

Un molt bon indret per veure o fotografiar ocells és l’aguait instal·lat a la Feixa dels ocells de Can Coll a Cerdanyola. Les menjadores instal·lades atrauen els ocells de la serra de Collserola i permet de gaudir d’un petit espectacle amb les seves anades i vingudes pels espais habilitats.   Aquesta immensa masia, una de […]

Seguir llegint